•Gratis openluchtfilm Grease•Verkeersinfo•Vacature gemeente•Herwaardering pleintje Vinkenlaan – Fazantenlaan

Gratis openluchtfilm Grease
Dinsdag 14 augustus bent u van harte welkom op de 4de editie van
de gratis openluchtfilm. Dit jaar wordt het een spetterend feest op het marktplein met de film Grease.
 
Wij zorgen alvast voor de nodige drankjes, de popcorn en de suikerspin en dompelen u onder in de sfeer van de jaren 50 met o.a. een gastoptreden van Rock ’n Roll dansers van eigen bodem!
 
Kom verkleed als John Travolta of Olivia Newton-John en zorg mee voor een gezellige, sfeervolle avond? Voor hem een vetkuif, een lederen vestje met opstaande kraag ... Voor haar een retrojurkje of -rok met fleurige bloemetjes of bolletjes ...
 
> muziek en dans vanaf 21u
> filmvoorstelling vanaf 21u45
 
 
Verkeersinfo
Op maandag 6 augustus starten asfalteringswerken aan Dennenlaan en Hildering. Tijdens de werken wordt het verkeer omgeleid via de Bergstraat en de Nieuwstraat. In de Dennenlaan is plaatselijk verkeer mogelijk vanuit de rijrichting Sassenhout. Klikhier voor meer info over deze omleiding.
Op zaterdag 11 augustus rijdt de wielerwedstrijd ‘Kei der Kempen’ door onze gemeente. We voorzien een omleiding met aangepaste haltes voor de bussen van De Lijn. Klik hier voor meer info over deze omleiding.
Op dinsdag 14 augustus is het marktplein verkeersvrij voor de openluchtfilm. We voorzien een plaatselijke omleiding. Klik hiervoor meer info over deze omleiding.
 
 
Vacature gemeente
Het gemeentebestuur legt een werfreserve aan voor de functie coördinator-stedenbouwkundige. Klik hier voor meer info.
 
 
Herwaardering pleintje Vinkenlaan – Fazantenlaan
Vorselaar kreeg in kader van het LEADER-project subsidies voor meer groen in het straatbeeld. Een deel van het project focust op de herwaardering van enkele gemeentelijke pleintjes. Samen met de bewoners werkten we een plan uit voor zone plein en zone naaldbos aan het pleintje Vinkenlaan - Fazantenlaan.